BEJELENTKEZÉS: 06 1/ 247 6048

SZEMPILLA, SZEMÖLDÖK FESTÉS

szempillaszemoldokA szempilla-és szemöldökfestés minden korosztályú és stílusú hölgynek tetszetős, ápolt kinézetet tesz lehetővé még smink nélkül is. Így különösen ajánlott azoknak a hölgyeknek akik nem szeretik vagy életvitelük miatt nem sminkelik magukat. A szempillafestékkel és szemöldökfestékkel viszont akár  3-4 hétig is kihangsúlyozhatják tekintetüket és arcukat.

A festést professzionális erre a célra kifejlesztett festékkel végezzük, mely nem károsítja a szempillákat és a szemöldököt. Viszont mint minden termék bizonyos embereknél allergiás reakciót (bőr kiütés, viszketés stb.) válthat ki, ezért bőrpróbát végzünk.

 

A szemöldök festés:

Arcunk egyik meghatározó része a szemöldök, mely ha vonásainkhoz van formára szedve, akkor előnyösen  befolyásolja azt. Ezért a szemöldökfestés előtt, hogy tökéletes végeredményt kapjunk, ajánlott formára igazíttatni szemöldökünket. A kevés, ritka, halvány színű vagy akár az elrontott formájú szemöldök problémájára is megoldás lehet a szemöldökfestés. Fontos szempont viszont, hogy a szín kiválasztásánál vegyük figyelembe a hajunk és bőrünk színét és fogadjuk meg a hozzáértő szakember tanácsát.
Szemöldökfestés nem ajánlott: bármilyen lázas fertőző betegség, friss seb a szemöldökön vagy környékén, festék allergiánál.

 

A szempillafestés:

A szempillafestés kiemeli a pillánkat ezáltal a szemünket is, de azoknak a hölgyeknek a leglátványosabb a szempillafestés, akiknek világosabb tónusú pilláik vannak. A festést mindig fekete szempillafestékkel végezzük, mely nem károsítja a szemet ameddig a pillákon van. A férfiaknál használunk inkább barna festéket, hogy csak a világos pillákat láthatóvá tegyük.

Szempillafestés nem ajánlott: bármilyen lázas fertőző betegségnél, szem és környékén lévő gyulladás, seb a szemen vagy körülötte, allergia  festékre, kötőhártya gyulladásnál TILOS!