BEJELENTKEZÉS: 06 1/ 247 6048

Sminktetoválás

sminktetoválásA sminktetoválás különbözik a testtetoválástól. Igaz az eljárás ugyanaz miszerint a festéket bejuttatjuk a bőr rétegeibe. A sminktetoválásnál viszont bőr hámirha határáig visszük a festéket, ellentétben a testtetoválással ahol mélyebb rétegbe juttatják a pigmentet. Ezért is van, hogy  a sminktetoválás idővel elhalványul és kikopik a bőrből.

 

A jó sminktetoválásnál a kész forma illik az arc karakteréhez és a színe pedig a bőr alaptónusához. Emiatt nagyon fontos, hogy a sminktetoválást végző szakember megfelelő színelmélettel rendelkezzen.

A jól elkészített tetoválás egy nem túl harsány, természetesebb nappali sminknek felel meg.

Szemöldök tetoválási tipusok:

Microblading(szálas) szemöldök tetoválás: A microblading(szálas) tetoválás egy olyan egyedülálló száltechika amely hihetetlen természetességgel illeszkedik a szemöldök szálaihoz. A microblading technika nem egyezik a gépi szálas technikával! Akkor tud igazán szèp természetes lenni ha vékony és kecses szálakból áll. A vékony szálak viszont kevesebb pigmentet tartalmaznak mint a vastagra tetovált szálak(gépi szálas tetoválás),ezért az élettartalmuk lényegesen rövidebb. Így magunknak kell eldöntenünk, hogy számunkra mi a fontos: a természetesség vagy a tartósság a fontos?!

Satíros szemöldök tetoválás: A satír technika kontúral rendelkező, viszont a forma teljes felületén satírozással kialakított szemöldök. Különböző formákkal és szinekkel lehet a természetességre törekedni. A szemöldök eleje ebben az esetben egy kicsit púderes hatású és fokozatosan erősödik a vége felé.

Szemöldök korrigálás, javítás: Az elrontott szemöldök tetoválást korrigálni lehet minimális javító szin ( bőrszin) használatával és a forma kijavitásával. Tudni kell viszont, hogy ez a folyamat hosszas időt vesz igénybe ès legalább 2-3 korrekcióra is szükség lehet.

 Akiknek ajánljuk:

 • Akinek nincs ideje vagy kedve sokszor sminkelni.
 • Akinek az életmódjához egyszerűbb megoldást jelentene.
 • Aki szeretne akár reggel vagy  strandon is sminkelt lenni.
 • Aki szemüveges és anélkül nem tudja a szemét kisminkelni.
 • Aki hangsúlyosabb szemöldökre vágyik.
 • Aki nőiesebb, kiemeltebb ajkakat szeretne.
 • Aki szépségpöttyre vágyik.
 • Aki valamilyen asszimmetriát szeretne korrigáltatni.

Ellenjavalatok: anyajegy, bőrelváltozás, gyulladt bőr, seb a leendő tetoválás helyén, magas vérnyomás, fertőző betegségek: HIV, hepatitisz

 

Sminktetoválás menete:

sminktetoválás
 1. a sminktetoválást végző kozmetikusunkkal  konzultáció – forma és szín kiválasztása
 2. a bőr letisztítása, fertőtlenítése
 3. a forma berajzolása
 4. forma bekarcolása a bőrbe professzionális  géppel 1x használatos tűvel
 5. speciális érzéstelenítő gél felvitele
 6. forma kitöltése,satírozása
 7. végül fertőtlenítő krém használata

A szalonunkban okleveles sminktetováló-mesterkozmetikus várja a tetoválás iránt érdeklődőket higiénikus környezetben, professzionális anyagok használatával. Szakemberünk várja szeretettel azokat a vendégeket is akiknek már van tetoválása, de frissíteni szeretné a színét vagy az elrontott formáját szeretné kijavíttatni.