BEJELENTKEZÉS: 06 1/ 247 6048

Kaméleon Szépségszalon

rolunk

A Kaméleon szépségszalont 2006-ban nyitottuk, azzal a céllal, hogy egy igényes kialakítású, családias környezetben, jó szakemberek keze alatt kikapcsolódás legyen a szépülésre szánt ideje a vendégknek. A jól felszerelt szalonunk kényelmes várórésszel, klímával, kávé automatával, ingyen wifi használattal szeretné még kellemesebbé tenni a nálunk töltött időt. Éppen ezért a tisztaság is egy fontos szempont nálunk, hiszen kikapcsolódni rendezett környezetben lehet igazán. Szakembereink is épp úgy figyelnek a tiszta munkaterületükre mint az eszközeik és gépeik fertőtlenítésére.

A gyakorlott, naprakész szakembereink próbálnak minden igényt kielégíteni, legyen szó egyedi elvárásokról vagy sürgős munkavégzésről vagy több szolgáltatás egyidejű összehangolásáról.  Továbbá törekszünk arra, hogy ha a kért szolgáltatás nem megoldható azonnal, 1-2 napon belül időpontot tudjunk biztosítani a vendégeknek.

Várjuk szeretettel Újpest-káposztásmegyeri szépségszalonunkba a hölgyek és urak bejelentkezését, ahol sokszínű szolgáltatások közül választhatnak!