BEJELENTKEZÉS: 06 1/ 247 6048

Műköröm Újpest

mukorom

Manapság az ápoltság és összhatás elengedhetetlen része a szép és rendezett körmök, melyre az egyik szépészeti eljárás a műköröm készítés. Itt nem feltétlen kell arra gondolni,hogy a műköröm csak hosszú és csicsás  körmöket jelent.  A műköröm lehet rövid, diszkrét lakkozású, de lehet persze hosszabb extrémebb díszítésű is. Így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez és életviteléhez megfelelő műkörmöt.

Készítése történhet porcelánnal,amely egy nagyon kemény anyag vagy zselével, ami egy erős de rugalmas anyag. Mostanában a zselés műkörmöt részesítik előnyben a szakemberek és a vendégek is. A zselé egy rugalmas UV lámpában keményre kötő anyag, mely nem roncsolja és allergizálja a körmöt. A zselét/és porcelánt/nem csak tippes és sablonos technikájú köröm meghosszabbításra használható, hanem a saját hosszúságú köröm megerősítésére is kiváló. Valamint megoldást jelenthet gyenge töredezett körmökre vagy körömrágás elhagyására és azonnali rendbetételre.

A műköröm nem igényel napi törődést, ha jól készíti  el a szakember akár  3-4 hétig is szép és tartós lesz az eredmény. Nagyon strapabíró így szinte bármit végezhetünk vele pl: takarítás, mosogatás, kertészkedés…..

Viszont nagyon fontos, hogy szakember készítse a műkörmöt, jó minőségű alapanyagokkal, higiénikus körülmények között. Ellenkező esetben komoly következményei lehetnek a nem megfelelően készített műkörömnek!

Nálunk a kaméleon szépségszalonban a szakembereink több éves gyakorlattal és profi anyagokkal készítik el önnek a legmegfelelőbb műkörmöt, elszeparált, tiszta, higiénikus körülmények között!

Műkörmös szolgáltatások:

  • Különböző formájú zselés körmök felépítése.
  • Különböző tip-zselés körmök készítése.
  • Zselés körömerősítés.
  • Tartós körömlakkozás (Gel Lac).
  • Franciás, színes zselés, csillámos, kagylós, flitteres körmök készítése.
  • Díszítések “rajzolva”: zselével, akrillal, díszítőlakkal.
  • Egyéb díszítések: matrica, swarovsky kő, madártoll, kígyóbőr, csipke, piercing, stb…