BEJELENTKEZÉS: 06 1/ 247 6048

GYANTÁZÁS

gyantázásNapjainkban a nőknek az ápoltság és igényesség részévé vált a szőrtelenítés különböző formái. Közülük a legtartósabb a gyantázás, mivel utána 4 hét is eltelhet mire szőr el kezd kinőni.

A gyantázás nagy előnye a borotvával és a szőrtelenítőkrémmel szemben, hogy a szőrt szőrtüszővel együtt távolítja el, így meghosszabbodik a kinövés ideje.

A másik előnye, hogy ameddig a borotva megerősíti a szőrszálakat, addig a gyanta idővel elgyengíti és kiritkítja, mivel nem minden szőrtüsző nő vissza.

Az epilálással szemben pedig azért jobb, mert annál sokszor előfordulhat, hogy befelé nő és így be is gyulladhat a szőrtüssző.

A gyanta bármilyen testrészre alkalmazható ahol nem kívánatos szőr van, köztük az intim területeken, hónaljban, lábon, karon, arcon.

 

Férfi gyantázást is vállalunk!Férfi gyantázás

A mai férfiak ápoltságához  is hozzátartozik, hogy szőrzete karban tartott legyen. Itt nem arra kell gondolni, hogy minden férfi a most divatos csupaszra szőrtelenítse a  testét, csupán arra, hogy egy kis esztétikai  és higiéniai igazítás már az ápoltság és igényesség része.

A kaméleon szépségszalonban sok éves tapasztalattal rendelkező kozmetikusaink végzik a hölgyek-urak szőrtelenítését. Nálunk a gyantázás elszeparált, intim és higiénikus környezetben, gyantázóágyon történik.

Professzionális  patronos- és hagyományos barna  gyantát használunk.